Proje Künyesi

Alüminyum Matrisli Kompozit Malzemelerin Toz Metalürjisi Yöntemiyle Üretiminin Gerçekleştirilmesi Ve Yüzey Frezeleme Kesme Parametrelerinin Yapay Sinir Ağları İle Optimizasyonun Yapılması (15.000TL)

Çelik Bilya Takviyeli Alüminyum Kompozit Zırh Malzemesi Üretimi Ve Balistik Performansının
Araştırılması  (22.500 TL)

Vakum İnfüzyon Yöntemi İle Kevlar/Karbon Fiber Kompozit Malzemelerin Üretimi (20.000 TL)

Tm Yöntemi İle B4cp Takviyeli Aa 6061 Matrisli Kompozit Malzemelerin Üretimi Balistik Performans Ve Raddioaktif Özelliklerinin İncelenmesi, Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi (15.000 TL)

Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Akademik Başarılarının Bazı Değişkenler Açısından İncelenmesi: Hacettepe ASO 1. OSB, Denizli Teknik Bilimler MYO Örneği (7.500 TL)

METEB Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin İş Sağlığı Ve Güvenliğine İlişkin Görüşleri Hacettepe ASO 1. OSB MYO Örneği (7.500 TL)

Yüksek Dayanımlı Çeliklerinin İşlenebilirliğinin Araştırılması Ve Kesme Parametrelerinin Optimizasyonun Yapılması (7.500 TL)

Aa7039/Al2o3 Metal Matrisli Kompozit Malzemelerin Frezelenmesi Sırasında Oluşan Yüzey Pürüzlülüğünün Ve Kesme Kuvvetlerinin Yapay Sinir Ağları Ve Taguchi Methodu İle Optimizasyonu (7.500 TL)

Alüminyum Matrisli Kompozit Malzemelerin Toz Metalürjisi Yöntemiyle Üretiminin Gerçekleştirilmesi Ve Yüzey Frezeleme Kesme Parametrelerinin Yapay Sinir Ağları İle Optimizasyonun Yapılması (7.500 TL)

Al 7075'in Tornalama İşleminde İş Mili Ve Yüzey Kalitesi Üzerine Çalışma (7.500 TL)

AA 6061 Alüminyum Alaşımının B4c Parçacık Takviye Edilerek, Mekanik Ve İşlenebilirlik Özelliklerinin Araştırılması, Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi (18.000 TL)

Alüminyum / Magnezyum (Al/Mg) Alaşımı Malzeme Çiftinin Sürtünme Karıştırma Kaynağı İle Kaynak Edilebilirliği (15.000 TL)

Yerçekimi İle Zenginleştirme Yöntemlerinin Dar Tane Boyu Dağılımındaki Performanslarının Analizi, Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi  (6.000 TL)

Hacettepe Ankara Sanayi Odası 1. OSB Meslek Yüksekokuluna Güneş Ve Rüzgar Sistemleri Uygulama Laboratuvarının Kurulması, Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi (---)

Bala Meslek Yüksekokulu Elektronik Teknolojisi Programına Elektrik Makineleri Ve Sürücüleri Laboratuvarının Kurulması (65.550 TL)

Hacettepe Ankara Sanayi Odası 1. OSB Meslek Yüksekokuluna Güneş Ve Rüzgâr Sistemleri Uygulama Laboratuvarının Kurulması (101.500 TL)

Ulusal Bilimsel Etkinliklere Katılım Desteği, Horadam Sedeniyonlar, Irsysc 2017 – 3rd Internatıonal Researchers, Statıstıcıans And Young Statıstıcıans Congress  (300 TL)