ENDÜSTRİ ÜRÜNLERİ TASARIM PROGRAMI

Hacettepe Üniversitesi, Hacettepe ASO 1. OSB Meslek Yüksekokulu bünyesinde bulunan Endüstri Ürünleri Tasarımı Programı'nın amacı, herhangi bir endüstri kolunda üretilecek ürünün görsel ve işlevsel niteliklerini ürünü tasarlayarak verebilen, üründe kullanılması gereken malzeme ya da malzemelere karar verebilen, ürünün renk, doku ve grafiksel özelliklerini görselleştirebilen Endüstri Ürünleri Tasarımcıları yetiştirmektir. Malzeme, renk, doku, ergonomi konularında bilgilendirilen öğrenciler, öğrendikleri çizim tekniklerini kullanarak tasarladıklarını önce elle kağıda çizerler ve daha sonra güncel bilgisayar programlarını kullanarak tasarımlarını tamamlayıp, atölyede prototip şekline dönüştürürler.

Ders Listesi

Ders Listesi (2. öğretim)

Ders İçerikleri