Hacettepe ailesine yeni katılacak öğrencilerimizin üniversite yaşamına uyum süreçlerini kolaylaştırmak için tasarlanan “Üniversite Yaşamına Giriş” dersi 25-29 Eylül 2023 tarihleri arasında  yüz yüze etkinlikler ile gerçekleştirilecektir.

Ders ile ilgili detaylı bilgi

https://uni101.hacettepe.edu.tr          portalında yer almaktadır.

Yüksekokulumuz Öğrencileri için ÜNİ 101 etkinlikleri arasında yer alan “bölüm tanıtımı ve yerleşke turu” etkinliği aşağıda belirtilen gün ve saatte Yüksekolumuzda gerçekleştirilecektir.

Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi 27 Eylül Çarşamba 14:00
Elektrik 27 Eylül Çarşamba15:00
Endüstri Ürünleri Tasarımı 27 Eylül Çarşamba 9:00
Makine 27 Eylül Çarşamba 10:00

Uni 101 Etkinliği kapsamı süresinde 27 Eylül Çarşamba Saat 11:15 te Yüksekokulumuz (ASORA Ticaret Merkezi)dan Beytepe'ye etkinliklere katılacak öğrencilerimiz için ve  Beytepe Kampüsünden Söyleşiye katılıp Yüksekokulumuza etkinliklerine gelmek isteyen öğrencilerimiz için Saat 13:15 te (Beytepe Kampüsü Servis Noktasından) servis kalkacaktır.