Misyonumuz

Yüksekokul; Endüstri Meslek Liselerinden mezun olan öğrencilere 2 yıllık ön lisans eğitimi vermek amacı ile kurulmuş bir eğitim birimidir. Bu amaçla Yüksekokul çağın gelişimine uygun olarak sanayinin ve iş dünyasının ihtiyaç duyduğu pratik ve teorik bilgiyle donatılmış nitelikli aranan eleman yetiştirmeyi amaçlar. Yüksekokul bu amaca ulaşırken bünyesinde bulunan konusunda uzman Öğretim Üyeleri/Görevlileri ile Üniversitenin farklı birimlerindeki Öğretim Üyelerinden yararlanır.

ÇAĞIN GEREKLERİNİ, EĞİTİMİN ETİK BOYUTU İLE KARŞILAYAN YENİLİKÇİ, MODERN VE DİNAMİK BİR YÜKSEKOKULU YENİDEN OLUŞTURMAK.

Vizyonumuz

Yüksekokulun vizyonu yeniden öğrenci alımının gerçekleşmesi ile birlikte son teknoloji ile donatılmış atölye ve laboratuar ile dünya standartlarında eğitim faaliyetinin sürdürüldüğü ve mesleğinde uzman olmanın yanında gelişen teknolojiyi takip edebilen, yenilikçi ve girişimci eleman yetiştiren bir birim olmaktır.

MODERN EĞİTİM KAYNAKLARI VE STRATEJİLERİ ÜZERİNDE GÜÇLENEN VE YENİDEN YAPILANAN BİR EĞİTİM MODELİNİ OLUŞTURMAK.