Üniversitemizde her yıl geleneksel olarak yapılan spor şenliğinin bu yıl 41.si düzenlenecektir. Üniversitemiz 21/02/2018 tarihli Senato Kararıyla kabul edilen ‘Hacettepe Üniversitesi Spor Şenliği Yönergesi’ içerisinde yer alan Atletizm, Badminton, Basketbol, Bisiklet, Futbol, Hentbol, Masa Tenisi, Tenis, Voleybol ve Yüzme olmak üzere toplam 10 farklı branşta yarışmalar yapılacaktır. İlgili yönergenin 5. Maddesi uyarınca oluşturulacak olan Spor Şenliği Komitesinin vereceği karar doğrultusunda farklı branşlar da Spor Şenliği kapsamı içerisinde yer alabilir. Biriminizin yer alacağı spor dallarını içeren “Branş Katılım Formunu”   8 Mart 2024 Cuma mesai bitimine kadar EBYS üzerinden Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına göndermeniz beklenmektedir. Spor şenliği bilgilendirme toplantısı ve fikstür çekimi 13 Mart 2024 Çarşamba günü saat 12.00’da Beytepe spor salonu seminer sınıfında yapılacaktır.

İlgili içerikler için tıklayınız.