26 Şubat 1 Mart tarihleri arasında Ders Kaydı yapamayan, şube değişikliği v.b nedenlerle ders kaydını düzenlemek isteyen öğrencilerimiz ekle sil yapabilir.

Programlara ait ders kayıt fişi ve ders programları aşağıdadır.

MAKİNE PROGRAMI BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI
MAKİNE PROGRAMI BAHAR DÖNEMİ DERS KAYIT FİŞİ

ELEKTRİK PROGRAMI BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI  (HEL128 Alternatif Akım Devre Analizi dersini alttan alacak öğrenciler 11 numaralı şubeyi ve HEL238 Gömülü Sistem Programlama dersi için 11 numaralı şubeyi seçmelidir.)

ELEKTRİK PROGRAMI BAHAR DÖNEMİ DERS KAYIT FİŞİ

ALTERNATİF ENERJİ KAYNAKLARI BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI
ALTERNATİF ENERJİ KAYNAKLARI BAHAR DÖNEMİ DERS KAYIT FİŞİ

ENDÜSTRİ ÜRÜNLERİ TASARIMI BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI
ENDÜSTRİ ÜRÜNLERİ TASARIMI BAHAR DÖNEMİ DERS KAYIT FİŞİ

İNG128 Temel İngilizce II Dersi Ders Programı (İNG 128 TEMEL İNGİLİZCE II  dersi için,  şubelerin ders saatlerine bakarak, kendi ders programınıza uygun şubeyi seçiniz.)
2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Dönemi Ders Alma ve Uygulama Kuralları için buraya tıklayınız.