MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ 2020-2021 ÖĞRETİM YILI İŞYERİ BECERİ EĞİTİMİ II VE III DERSLERİNİ ALARAK FİRMA VE KURUMLARDA STAJ YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

26.04.2021 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde alınan kararlar doğrultusunda; 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00’dan itibaren 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00’e kadar sürecek olan tam kapanma döneminde 30 Nisan 2021 - 16 Mayıs 2021 tarihlerinde firmalara devam edemeyen öğrencilerimizin İş Yeri Beceri Eğitimi Dersleri devamsızlıklarından sayılmayacaktır. Firma kapandığı için ya da dışarı çıkmak için görev belgesi olmayan, iş yerine gidemeyecek durumda olan öğrenciler ders sorumlu hocalarıyla iletişime geçerek ilgili ödevi alarak sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Kapanma süresinin bittiği tarihten itibaren İş yeri Beceri Eğitimi Derslerine devam edilecektir.

Not: Firma devam çizelgelerinde ilgili tarihler uzaktan eğitim olarak belirtilecektir.