Meslek yüksekokulumuzun 2023-2024 yılı mezuniyet töreni, gurur ve sevinç dolu anlara sahne oldu. Öğrencilerimiz, burada aldıkları üst düzey eğitimle donanmış, sektörün ihtiyaçlarını karşılayacak yetkinlikte mezunlar olarak iş dünyasına katılmaya hazırdır. Modern eğitim yaklaşımlarımız ve uygulamalı derslerimizle onları, geleceğin nitelikli personeli olarak yetiştirdik. Mezunlarımızın bilgi, beceri ve etik değerleriyle, sadece mesleklerinde değil, aynı zamanda topluma katkı sağlayacak bireyler olarak da öne çıkacaklarına inancımız tamdır. Kendilerine yeni yolculuklarında başarılar diliyor, her birini yürekten tebrik ediyoruz.