T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan alanında uzman kişilerin katılımıyla, öğrencilerimize akıllı şehirler, enerji verimliliği ve çevre teknolojileri konularında derinlemesine bir sunum gerçekleştirdi. Bu interaktif eğitimde, teknolojinin şehirleri nasıl daha sürdürülebilir ve yaşanabilir hale getirebileceği, enerji kaynaklarının daha etkin nasıl kullanılacağı ve çevresel izleme sistemlerinin önemi detaylı bir şekilde ele alındı. Sunulan örneklerle öğrenciler, yeşil bina uygulamaları ve akıllı şebeke sistemleri gibi konularda bilgi edinerek, bu bilgileri gelecekteki projelerinde nasıl uygulayabilecekleri konusunda fikir sahibi oldular. Bu eğitim, öğrencilerimizin çevre sorunlarına duyarlı, bilinçli ve yenilikçi çözümler geliştiren bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunacak bir temel oluşturdu.